Verzakking aan Bredabaan in Maria-ter-Heide zorgt voor fileleed!

0
818

Er deed zich een verzakking voor op de Bredabaan in Maria-ter-Heide ter hoogte van de Kerkedreef. De herstellingen kunnen duren tot aan de paasvakantie.bredabaan_waterlek

Uit onderzoek bleek dat de riolering beschadigd is en dat die moet worden hersteld. Door de beschadiging deed zich een verzakking voor in het wegdek. De herstellingswerkzaamheden zijn intussen gestart. Eerst werd er een droog zuiging geplaatst. De signaalborden werden zo opgesteld dat twee van de drie rijstroken open blijven.

Het wordt nu afwachten wanneer de herstellingen kunnen starten. Dat hangt af van de grondwaterstand. Ten vroegste aan het einde van deze week of anders bij het begin van volgende week kan men aan de herstellingen beginnen. De rioleringsputten worden dan vrij gegraven om een verbindingsbuis tussen de twee putten te plaatsen.

Men hoopt klaar te zijn met de werkzaamheden tegen het einde van volgende week, dus bij het begin van de paasvakantie. Tot nu toe was er heel wat hinder tijdens de spitsuren.(GVA)

 

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER