Vader (45) wint maar liefst 1.366.137 euro met Lotto!

0
787

Een 45-jarige man uit de provincie Antwerpen is met de trekking van 9 januari Lottomiljonair geworden. De winnende cijfers werden gevalideerd bij dagbladhandel Pattyn uit Brasschaat.bralotto

De klanten van dagbladhandel Pattyn werden dinsdag vergast op een glaasje champagne en op een lekker hapje, aangeboden door de Nationale Loterij. Het was dan ook feest. Met de trekking van 9 januari heeft een klant van de dagbladhandel een bedrag van 1.366.137 euro opgestreken.

Wat dagbladhandelaar Christophe Pattyn (32) dacht toen hij het nieuws hoorde? “Verdomme! Dat dacht ik, want ik speel zelf ook Lotto en ik was het niet”, lacht hij. “Maar natuurlijk is het heel leuk. De winkel is tien jaar open. Het begin van veel meer. Ik voel dat hier nog grote bedragen gaan vallen.”

Vijfde Lottomiljonair

“Het is in dit nieuwe jaar reeds de vijfde Lottomiljonair, de eerste in de provincie Antwerpen. Het gaat om een man die al zo’n twintig jaar deelneemt en steeds met zijn favoriete vaste cijfers”, vertelt Kiki Vervloesem, woordvoerster van de Nationale Loterij. Zijn woonplaats wilde de winnaar niet vrijgeven, wel dat hij in de provincie Antwerpen woont en dat hij kinderen heeft, met wie hij de winst wil delen.

“Vorig jaar telden we in totaal 34 Lottomiljonairs. Het hoogste gewonnen bedrag was 8,5 miljoen, gevolgd door bedragen van 7,7 en 6,6 miljoen. De jongste Lottomiljonair was 25 jaar, de oudste 77”, stelt Kiki Vervloesem.

Lotto bleek vorig jaar het favoriete kansspel van de Belgen, voor Euromillions, dat in 2014 favoriet was. “Het gaat altijd om een nek-aan-nekrace tussen Lotto en Euromillions”, aldus nog Kiki Vervloesem. (GVA)

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER