Er is leven na 30 jaar Wijkwerking Mariaburg!

0
530

Al 30 jaar tracht Wijkwerking Mariaburg (Ekeren-Brasschaat) de lokale gemeenschap samen te brengen. En dat lukt hen aardig. “Na het jubileumjaar is er nog leven”, luidt het.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Wijkcentrum aan het van de Weyngaertplein, werd het nieuwe werkjaar voorgesteld. Dat de Mariaburger oren heeft naar wat de Wijkwerking te bieden heeft, bewijst de eerste activiteit. Het theaterbezoek aan ‘De Rat van ’t Sint Andries’ in de Fakkel is uitverkocht.

De eerst volgende blikvanger wordt het optreden van Bob, Frank & Zussen op zaterdag 12 maart om 19.30u in het Wijkkcentrum. De groep brengt eigentijdse folkinterpretaties van vocale en instrumentale muziek uit de Middeleeuwen en de renaissance, afwisselend met eigen composities. Kaarten aan 10 euro. Reservatie: lardinois@skynet.be of 0484.06.47.80.
Omwille van het succes opent vanaf februari iedere derde zondag van de maand vanaf 11.30u een praatcafé, met telkens een bijzondere activiteit. Zondag 21 februari wordt het praatcafé gekoppeld aan een geleide voorjaarswandeling onder leiding van Ludo Van Bouwel. Voor de liefhebbers start het kampioenschap tonnenspel ‘in de slip’. (GVA)

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER