Badhuisje heerlijk ontspannen zitten en varen met bootjes!

0
3907

IMG_0803Het Badhuisje in Brasschaat wat gerund wordt door de altijd aardige uitbater de heer Maes is de laatste weken enorm mooi opgeknapt!

Zo zijn er grote werkzaamheden aan het dak geweest en is er een nieuwe overkapping geplaatst bij het fraaie zit gedeelte van het pittoreske Badhuisje.

Onder andere zijn de toiletten vernieuwd en het buiten aangezicht is veranderd en het geheel ziet er weer erg mooi uit. IMG_0801

Ideaal is de mooi aangelegde speeltuin, waar overdag veel kleine kinderen met hun ouders en grootouders of onder begeleiding van familieleden en vrienden heerlijk kunnen spelen in het witte zand.

Voor wie wil varen in deze romantische omgeving kan er ook zijn of haar hart ophalen. Het Badhuisje heeft twee soorten boten te huur. Gewone roeiboten en kleine trapbootjes varen af en aan.

U kunt terecht voor een heerlijke koffie maar ook voor een lekker drankje. Snacks en een kleine kaart heeft het altijd gezellige etablissement ook. Onder andere hamburgers en andere snacks worden vers voor u gemaakt.

IMG_0802De bediening is altijd erg aardig en doet hard haar best alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

De consumptie prijzen zijn voor deze tijd zeer gunstig te noemen, zo betaald u voor een kop heerlijke Brasschaatse koffie bijvoorbeeld 2,10 euro en er zit altijd een koekje of cake bij!

Wilt u met uw partner, familie of kinderen even leuk ontspannen dan is het Badhuisje een echte zeer goede aanrader! Het Badhuisje is elke dag geopend. Hij krijgt van onze twee verslaggevers een dikke 10!

(Bron: Brasschaats Nieuws)

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER